5 Simple Statements About thai massage eindhoven Explained

Wiki Article

Our spa is a wonderful, serene destination to get far from the pressure of Houston metropolis life.  Occur take it easy listed here and allow us to mend The body, brain, and spirit.

Of je nu komt voor het verhelpen van klachten of gewoon een wilt onthaasten, de salon is een perfecte plek om even weg te zijn van het dagelijks leven en strain en heerlijk te ontspannen

Goed om te weten: Voor de meeste mensen worden therapeutische massages gedeeltelijk vergoed doorway de zorgverzekering. In de salon kan worden gepind.

In drukke tijden even helemaal onthaasten? Dat kan bij B-Massages in Eindhoven. Massagetherapeut Veronique geeft je alle aandacht en luistert naar jouw wensen en klachten om je zo de beste massage ervaring te geven.

Het aanbod bestaat uit een uitgebalanceerde combine van westerse en oosterse massagetechnieken die tevens in te zetten zijn bij het verminderen van pijnklachten. Monique is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.

It looks like you ended up misusing this feature by heading far too fast. You’ve been temporarily blocked from applying it.

Handig om te weten: een gedeelte van de behandelingen kunnen worden vergoed door de aanvullende verzekering.

Niet alleen de lichamelijke spanningsklachten worden aangepakt, maar fulfilled de massages brengt Veronique lichaam en geest weer in balans en daarmee zijn de massages, zoals ze zegt, echt een cadeautje aan jezelf!

It looks like you were being misusing this element by heading as well quick. You’ve been thai massage eindhoven quickly blocked from working with it.

Typically, foot massages are performed utilizing the hands, Whilst solutions may possibly occasionally contain the usage of sticks or rollers to a lot more correctly stimulate the reflex areas from the foot.

Ze bieden verschillende gezichtsbehandelingen, ontspannende massages, harsen, epileren, verven van de wimpers en wenkbrauwen en visagie. De visie is om de huid weer terug in balans te brengen en huidproblemen makkelijker en voor langere periode op te lossen.

Gun jezelf een heerlijk verwenmoment bij Beautysalon Venus in Eindhoven. Welke behandeling je ook boekt bij het gepassioneerde crew iedere behandeling wordt afgestemd is op jouw behoeftes. Een persoonlijke benadering, klanttevredenheid en hygiëne staan hier dan ook centraal. De laatste trends en nieuwste technieken worden op de voet gevolgd, dus boek nu snel een afspraak.

Ze zijn in 2018 wederom in de prijzen gevallen tijdens de Globe Luxurious Spa Awards en dit keer maar liefst twee titels in de wacht weten te slepen:

Salon Beaux-Arts onderscheidt zich doorway de sfeer die zij uitstraalt, de natuurlijke behandelmethodes en de persoonlijke aandacht die aan elke klant wordt gegeven. Naast kwalitatief hoogstaande behandelingen is het doel dat je na een behandeling totaal ontspannen en helemaal opgeladen bent.

Report this wiki page